скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2000 :

New Year's Day : 
New Year's Day : 
Australia Day : 
Labour Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Western Australia Day : 
Queen's Birthday : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Australia
| Western Australia
сьогодні, субота, 8 травень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 18 / 52
день року : 128 / 365
робочий день року : 85 / 251
приурочувати (UTC +10) : 06:12 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:12 am (-1)

UTC
-09
Alaska
12:12 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:12 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:12 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:12 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:12 pm (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:12 pm (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:12 pm (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:12 pm (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:12 pm (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:12 pm (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:12 pm (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:12 pm (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:57 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:12 am

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:12 am

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:12 am

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:12 am

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:12 am

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

08
06:12 am
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel