скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Reconciliation Day  : 
2.
King's Birthday  : 
3.
Labour Day  : 
4.
Christmas Day  : 
5.
Boxing Day  : 


Визначте період
..в Australia
| Australian Capital Territory
сьогодні, неділя, 19 травень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 20 / 52
день року : 140 / 366
робочий день року : 94 / 251
приурочувати (UTC +10) : 09:24 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:24 am

UTC
-09
Alaska
03:24 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:24 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:24 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:24 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:24 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:24 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:24 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:24 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:24 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:24 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:24 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:24 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:09 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:24 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:24 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:24 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:24 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:24 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

19
09:24 pm
UTC +10
Калькулятор
Colombia
Venezuela
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Japan
New Zealand
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
Canada
France
Deutschland
Poland
Österreich
South Africa
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
México
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel